• 1403/11/01 - 10:04
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدید کنندگان: 10
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

نتایج درمان بیماران با تشخیص گلوکوم تروماتیک در بیمارستان رسول اکرم تحلیل شد

گفتگو با دکتر آرزو میرآفتابی در مورد بررسی نتایج درمان بیماران با تشخیص گلوکوم تروماتیک در بازه سال‌های 1390 تا 1400 مراجعه‌کننده به درمانگاه چشم بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)

343781.mp3 نتایج درمان بیماران با تشخیص گلوکوم تروماتیک در بیمارستان رسول اکرم تحلیل شد

خانم دکتر آرزو میرآفتابی مجری طرح تحقیقاتی با عنوان " بررسی نتایج درمان بیماران با تشخیص گلوکوم تروماتیک در بازه سال‌های 1390 تا 1400 مراجعه‌کننده به درمانگاه چشم بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) " در گفتگویی به تشریح این طرح پرداخت. 

 

1-با تشکر از حضور در این مصاحبه، لطفا خودتان را معرفی کرده و سوابق علمی، پژوهشی، اجرایی و عملی خود و فعالیت های مرتبط با این پژوهش را بیان کنید:

سلام دکتر ارزو میرافتابی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم .جراح چشم و فوق تخصص گلوکوم می باشم و به همین جهت تخقیقات متعددی در زمینه ابن بیماری چه در جهت تشخیص و چه درمان انجام داده ام که منجر به چاپ مقالات متعدد در مجلات معتبر شده است.اینجانب ۱۴ پایان نامه را سرپرستی کرده ام که یکی از انها بررسی نتایج ۱۰ ساله گلوکوم ناشی از ضربه در بیمارستان رسول اکرم طی سالهای ۱۳۹۰-۱۴۰۰ بوده است.

 

2- دلیل اصلی شما برای انتخاب این طرح تحقیقاتی چه بود و چه کسانی در این پژوهش یاری دهنده شما بودند؟

 ضربه به چشم یکی از علل مهم گلوکوم یا اب سیاه ثانویه می باشد که به خصوص در گروه های سنی جوان تر می تواند مسئله ساز بوده و منجر به دست رفتن غیر قابل برگشت بینایی شود.به همین جهت با کمک دانشجوی پزشکی دکتر فرید فرهنگ به بررسی گذشته نگر برونده بیماران دچار گلوکوم تروماتیک که در بیمارستان رسول اکرم تحت درمان جراحی گلوکوم ناشی ازضربه قرار گرفته بودند؛ پرداختیم.

 

3- پژوهش تان را معرفی کرده و با معرفی ویژگی ها و نوآوری های آن در خصوص موضوعات و محورها ی آن شرح دهید:

هدف اصلی پژوهش بررسی موفقیت جراحی گلوکوم تروماتیک در کاهش فشار چشم بیماران بود ولی درکنار این هدف به بررسی حدت بینایی نوع تروما سن جنس  بیماران  و نوع درمان انجام نیز توجه شده و نتایج و عوارض درمانهای انجام شده در طی ۱۰ سال را بررسی نمودیم.

 

4- آیا این پژوهش به مرحله اجرا و بهره برداری رسیده است؟

بله

 

5- این طرح پژوهشی چه گره ای از مشکلات مردم باز خواهد کرد؟

ضربه که می تواند در هر لحظه به طور تصادفی رخ دهد یا در سر کار یا حین رانندگی ایجاد شود از علل مهم کاهش دید می باشد به همبن جهت آگاهی رسانی در این جهت می تواند به جلوگیری از حوادث مشابه تا حد امکان کمک کند.

 

6- انتظار شما از مسئولین و متولیان امور پژوهشی در زمینه حمایت و یا توسعه فعالیت های مشابه چیست و چه راهکارهایی پیشنهاد می کنید؟

آگاهی رسانی در مورد انواع گلوکوم به خصوص موارد ثانویه از اهمیت بسیاری برخوردار است.امید است به توجه به نتایج پ‍ژوهش های انجام گرفته اطلاعات عموم مردم در این زمینه افزایش یابد.

 

7- اگر توضیح دیگری درخصوص برنامه های جاری، آینده و اهداف تان دارید در خاتمه این گفتگو بفرمایید: 

هدف اینجانب از تمام کارهای تحقیقاتی در زمینه گلوکوم بررسی جنبه های مختاف گلوکوم در بیماران ایرانی می باشد .من امید دارم که با انجام تحقیقاتم بتوانم به افزایش اگاهی در زمینه این بیماری و درمان بهتر بیماران کمک کنم.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,[اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 343781
:
کلیدواژه ها
رویا اسدی
خبرنگار

رویا اسدی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings