• 1402/07/16 - 15:00
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

روز یکشنبه 16 مهر ماه 1402 از ساعت 13 تا 15 وبینار آشنایی با ارزشیابی طرح های تحقیقاتی اثرگذار برای دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

21053.mp3 وبینار آشنایی با ارزشیابی طرح های اثرگذار برای دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد.

روز یکشنبه 16 مهر ماه 1402 از ساعت 13 تا 15 وبینار آشنایی با ارزشیابی طرح های تحقیقاتی اثرگذار برای اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد (دریافت برنامه). مدرس این وبینار خانم دکتر پروانه رحیمی مقدم (رئیس گروه ترجمان دانش) بودند. در این وبینار پنج شاخص مورد ارزیابی در اثرگذاری طرح های تحقیقاتی (1- اثر بر تصمیم گیری  2- اثر بر وضعیت سلامت  3- اثر بر مولفه های موثر بر سلامت  4- اثر بر ارائه خدمات سلامت 5- اثر بر آموزش) و مستندات مورد نیاز هر یک از آن ها مورد بررسی قرار گرفت. (دریافت اسلاید)

شهرام محمدقلی زادگان

شهرام محمدقلی زادگان