• 1402/04/04 - 11:00

دومین جلسه گروه ترجمان دانش در سال 1402 برگزار شد.

جلسه گروه ترجمان دانش روز یکشنبه 4 تیر ماه 1402 از ساعت 9 تا 10:30 برگزار شد.

16806.mp3 دومین جلسه گروه ترجمان دانش در سال 1402 برگزار شد.

جلسه گروه ترجمان دانش روز یکشنبه 4 تیر ماه 1402 از ساعت 9 تا 10:30 با حضور خانم دکتر پروانه رحیم مقدم (رئیس گروه) و 2 نفر از اعضای گروه (خانم ها دکتر نسرین حسینی و دکتر شبنم رضوی) تشکیل گردید. در این جلسه موارد زیر مورد موافقت قرار گرفت:
1- مقاله مربوط به کارگزار دانش، که در جلسه قبلی گروه در مورد آن تصمیم گیری شده بود، به زبان فارسی نوشته خواهد شد.
2- کلیه اعضای گروه نتیجه بررسی مقالات مربوط به کارگزار دانش را که توسط خانم دکتر حسینی برای ایشان ارسال شده است، در یک فایل word و تحت شش عنوان: تعاریف و تاریخچه، نقش ها، خصوصیات، مثال ها، چالش ها و قوانین حاکم تنظیم خواهند نمود و فایل تنظیم شده را پیش از برگزاری جلسه بعدی، برای تمامی اعضای گروه ارسال خواهند کرد.
3- پیشنهاد های اعضای گروه در مورد شاخص های انتخاب طرح های برگزیده ترجمان دانش برای تقدیر در هفته پژوهش ارائه گردید و مقرر شد پیشنهادهای تکمیلی تا پیش از برگزاری جلسه بعدی گروه ارائه شوند.

شهرام محمدقلی زادگان

شهرام محمدقلی زادگان