برگزاری سمینار دانشگاه کارآفرین و ترجمان دانش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۳۰ |
مدیریت توسعه فناوری سلامت (گروه ترجمان دانش)، به نمایندگی از معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، چهارمین سمینار از سلسله سمینارهای ترجمان دانش را با عنوان سمینار دانشگاه کارآفرین و ترجمان دانش برای مدیران، اعضای هیات علمی و دانشجویان علاقمند به موضوع، در روز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۶ در مرکز همایشهای رازی برگزار نمود.
برنامه سمینار پوستر سمینار
اسلایدهای سمینار
دکتر علیرضا جهانگیریان دکتر امیر اخلاصی
دکتر مسعود ناصری پور آقای مهدی نایبی
دکتر هاله حامدی فر

در این سمینار دکتر وطن پور رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، دکتر ناصری پور رییس دانشگاه، معاونین دانشگاه، اعضای هیئت علمی و جمعی از پرسنل و دانشجویان حضور داشتند. دکتر وطن پور عنوان کرد، پژوهش ها باید متناسب با درخواست صنعت باشد، البته کار آسانی نیست ولی با توجه به تعداد محققین و دانشجویان نخبه، این اقدام شدنی است. رییس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت بیان کرد، بحث کارآفرینی باعث ارتباط بیشتر وزارت علوم و وزارت بهداشت شده است، لذا باید در این راستا پژوهشهای مشترک انجام پذیرد تا به نتیجه بهتر دست یابیم. وی افزود، فرصتهای خوبی در زمینه IT و مهندسی بافت ایجاد شده است ولی باید تلاش بیشتر برای بهره بردن از آنها صورت گیرد. دکتر وطن پور تصریح کرد، تا پایان سال ۹۶ حدود ۲ هزار میلیارد تومان از شرکت دانش بنیان خرید محصول داریم. وی ضمن تاکید برسرمایه گذاری در صندوق نوآوری و شکوفایی  گفت، در حوزه بازار سازی محصولات فعالیتهای خوبی صورت گرفته است که البته باید توسعه یابد، همچنین بحث بین المللی شدن مد نظر قرار گیرد. دکتر وطن پور خاطر نشان کرد، باید توان دید فناوری را در خود تقویت نماییم و به نخبگان و کارآفرین فرصت رشد و ارتقا دهیم. در ادامه دکتر ناصری پور ضمن عرض تسلیت از وقوع سانحه دلخراش سقوط هواپیمایی یاسوج اظهار کرد با توجه به تغییرات در دنیا، باید نیازهای آینده شناسایی و در این راستا برنامه ریزی مناسب صورت پذیرد و سیستم های شبکه ای ایجاد شود. رییس دانشگاه  بیان کرد برای ارتقای سیستم عمومی و محلی همکاری سه حوزه صنعت، دانشگاه و دولت ضرورت دارد که در این خصوص نقش دانشگاهها به دلیل داشتن رسالت ارائه جدیدترین دانش و فنون، پررنگتر و مهمتر است. وی افزود، برای خلق دانشگاه کارآفرین، فعالیتهای نوآورانه باید ایجاد گردد و نتایج تحقیقات علمی باید منجر به تولید محصولات و خدمات نوین گردد. دکتر ناصری پور گفت، یکی از نکات مهم و قابل تاکید این است که در زمینه مبانی نظری باید مطالعات قوی انجام شود و تهدیدها، فرصتها  و نقاط قوت و ضعف شناسایی گردد. همچنین سیاستهای آموزش کارآفرینی به عنوان یک مداخله کلیدی مورد توجه قرار گیرد. وی تصریح کرد دانشگاه به عنوان یک نهاد اجتماعی باید در برابر نیازهای نوین جامعه پاسخگو باشد. دکتر  ناصری پور ضمن تاکید بر اهمیت توسعه فناوری سلامت در ایجاد دانشگاه نسل سوم گفت، توجه به چند مورد حایز اهمیت است که در زیر به آن اشاره می شود:
۱-   توسعه و تحکیم فرهنگ و ارزش کارآفرینی
۲-   بازنگری و صلاح چشم اندازها
۳-   تدوین مدل  و فرآیندهای عملیاتی کارآفرین
۴-   ایجاد ضمانت اجرایی  و پیش بینی عوامل حمایتی و انگیزشی
۵-   حمایت های سازمانی و مالی از طریق طرحهای خلاقانه
۶-   برقراری ارتباطات مستمر با نهادهای تجاری ، اقتصادی  ومحیطی
۷-   ارزیابی و بازخورد مستمر و همه جانبه نسبت به برنامه ها و فعالیتهای کارآفرینی در دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار امیدواری کرد بتوانیم با مشارکت همه جانبه، قدم های مثبت در زمینه حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم برداریم و شاهد تغییرات قابل توجه در این راه باشیم.
گفتنی است در این سمینار چند تن از اعضای هیئت علمی در خصوص کارآفرینی در فضای دیجیتال، عوامل ناکارآمدی مدل فعلی دانشگاه ها، چالش های کارآفرینی در حوزه سلامت و استارت آپ های دانشگاهی سخنرانی نمودند. همچنن آقای فرهنگ ترکی محقق لرستانی  در زمینه زیست شناسی جانوری و سم شناسی مطالب مفیدی ارائه نمود. خانم دکتر هاله حامدی فر، مدیر عامل شرکت سیناژن اظهار نمود این شرکت از نیروی متخصص جوان و با انگیزه  استفاده نموده و ایجاد شرایط لازم برای رشد و ارتقای علمی و رفاهی کارکنان خود را در الویت قرارداده است. خانم دکتر حامدی فر اضافه کرد، ارزش سازمانی شرکت سیناژن شامل پاسخگویی به کلیه مسایل اجتماعی سازمان، نوآوری علمی و خلاقیت نظام یافته، ایجاد فرصت های مبتنی بر شایستگی افراد، صداقت و پایبندی به اصول اخلاقی کسب و کار، تلاش و پشتکار در جهت بهبود مستمر سازمانی و فردی، سرآمدی در کیفیت محصولات، فن آوری های به کار گرفته شده و نیروی انسانی می باشد. آقای مهدی نایبی بنیانگذار و مدیر عامل شرکت الوپیک نیز بیان داشت، این شرکت در نتیجه تلاش مستمر تمامی کارکنان توانسته از رقبا پیشی گرفته و در بهترین مسیر قرار گیرد. ایشان یکی از عوامل این موفقیت را الگوبرداری از نوع تفکر، مدل ذهنی و نحوه مدیریت در بحران ها و همچنین حفظ نگرش مثبت مدیرانی دانست که توانسته اند در اوج لحظاتی که دیگران عقب نشینی می کنند ایستادگی کرده، با فراز و نشیب ها بجنگند و لذت ببرند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1344 بار   |   دفعات چاپ: 226 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر