برگزاری مراسم دانش آموختگی اولین دوره MBA در دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۱/۲۹ |
روز شنبه 27 بهمن ماه 1397 مراسم دانش آموختگی اولین دورهMBA  اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن آمفی تئاتر کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد. در این برنامه سرپرست دانشگاه، سرپرست معاونت آموزشی، معاون تحقیقات و فناوری و اعضای هیئت علمی شرکت کننده در این دوره حضور داشتند. در ابتدا معاون تحقیقات و فناوری در مورد فرآیند مدیریت سخنرانی نمود. دکتر ملکوتی عنوان کرد: این دوره فرصت خوبی برای عده محدودی بود که امیدوارم این برنامه تدوام و گسترش یابد. سپس دکتر امیری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و مدرس این دوره بیان کرد: خیلی خرسندم که با برگزاری دوره MBA در دانشگاه توانستیم نگرش و رویکردی جدید در افراد ایجاد نماییم تا در کنار حوزه های تخصصی خود این رویکرد در آنها نهادینه شود و به نسل های بعدی انتقال یابد. وی گفت: مدیریت کسب و کار جزء نیازهای اساسی همه قشرها و گروههای جامعه است. در ادامه دکتر کوهپایه زاده  ضمن تقدیر از برنامه ریزی معاونت پژوهشی برای برگزاری این دوره اظهارکرد: اهداف این دوره فراتر از ابعاد علمی بوده و یک بینش و نگرش عمیق  در افراد ایجاد نموده است. سرپرست دانشگاه گفت: حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و چهارم و کاربردی شدن علم باید تقویت شود. وی افزود: امیدوارم با یک برنامه ریزی مناسب ، این فرآیند ادامه یابد و تعداد اساتید بیشتری آموزش ببینند تا شاهد نتایج سیستماتیک آن در نظام آموزشی و دانشگاه باشیم. دکتر کوهپایه زاده با اشاره برآموزش کاربردی و کارآفرینی دانش آموختگان بر مشارکت جمعی  و برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت تاکید کرد. گفتنی است در این مراسم، گواهی دانش آموختگی دوره MBA تقدیم شرکت کنندگان شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1751 بار   |   دفعات چاپ: 111 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر