برگزاری مراسم تقدیر و اعطای گواهی به اعضای کمیته علمی ترجمان دانش

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۲/۲ |

روز یکشنبه اول اسفند ماه ۱۳۹۵جلسه ای جهت تقدیر و اعطای گواهی پایان دوره  به اعضای کمیته علمی ترجمان دانش دانشگاه با حضور آقایان دکتر حاجی میراسماعیل رئیس دانشگاه، دکتر موسوی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر ملکوتی مدیر ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری در سالن شورای طبقه ششم ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد. دکتر ملکوتی در این خصوص اظهار داشت: این جلسه به منظور ارائه گواهینامه به ۸ نفر از اعضای هیئت علمی در رشته های مختلف که عضو کمیته علمی ترجمان دانش بودند تشکیل شد. وی افزود: این اعضاء در طول سه سال گذشته به خودآموزی اشتغال داشتند که شامل فراگیری  مطالب مختلف و برگزاری امتحانات به شکل آنلاین بوده است. از همه اعضاء امتحانات لازم از بخشهای مختلف ترجمان دانش گرفته شد و پس از اینکه همه نمره قبولی می گرفتند وارد مرحله بعدی می شدند.دکتر ملکوتی اضافه کرد: پس از این دوره، کارگاههایی برای اعضای هیئت علمی برگزار گردید و همچنین اعضای کمیته علمی، واحد ترجمان دانش را برای دانشجویان دکترای پژوهشی تدریس کردند. امروز پس از سه سال خودآموزی، آموزش به دیگران و تدوین پروپزال، رسماً مدرکی از سوی ریاست دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری به ۸ نفر اعضای کمیته به عنوان افراد علمی گروه ترجمان دانش ارائه گردید.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 326 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر